MISSIO

MISSIO

Olemme jotta voisimme helpottaa ja auttaa sinua.

Työskentele sinä kovasti. Anna meidän työskennellä sinulle taustalla viisaasti. Haluamme sinun vaurastuvan, joten ulkoista numerot meille. Laitetaan tase tekemään tulosta sinulle ja takaamaan turvattu tulevaisuus.

Hintamme perustuu provisioon tuottamastamme hyödystä, emmekä ota asiakkaaksi jos emme pysty lisäarvoa tuottamaan. Näin varmistamme sen, että voitamme molemmat ja tästä syystä meillä ei ole ainuttakaan entistä asiakasta.

Jos olet kurinalainen ja kärsivällinen, olet jo pitkällä. Me voimme auttaa tästä eteenpäin. Autamme sinua tekemään suurempaa tulosta ja jätämme siitä kirjanpitämisen tilitoimistolle.

Tarvitsetko apua kurssin kääntämiseen vai johonkin muuhun mahdolliseen ongelmaan?

Kuplan ulkopuolinen analyysi on tehnyt ihmeitä aikaisemminkin. Esimerkiksi tammikuussa 2017 aloittamamme pelastusoperaatio yhden asiakkaamme kanssa. He olivat analyysimme mukaan viiden kuukauden päässä konkurssista. Avullamme he paransivat tulostaan  ensimmäisenä vuonna yli 300 000e ja välitön konkurssin uhka oli poissa. Nyt kasvu jatkuu jo kolmatta vuotta.

Meiltä saat myös vankkaa kokemusta hallitustyöskentelystä. Hallitystyöskentelyyn meiltä löytyy  HHJ, PJ, sekä HTHJ tutkinnot. Marko on Suomen Yrittäjien valtuuston jäsen, Lapin Yrittäjien puheenjohtaja, sekä Pohjois-Suomen hallituspartnereiden jäsen.    

On turhaa yrittää, kun voimme toteuttaa yhdessä!

Ota yhteyttä. Matka on pitkä ja mielenkiintoinen, mutta tuottava.

Soita meille