Siirry sisältöön

SOTAKORVAUKSIA SAATANA!

Eipä ole turhaan tullut useissa eri käänteissä puolustettua Björn Wahlroosia. Tuo vasemmistolaisen kansan ”saatanan sika” se vaan pölli Nordean Ruotsin valtiolta tuomaan verotuloja Suomeen rikkomatta yhtäkään lakia. Tästä hyötyvät eniten juuri nämä suomalaiset veronmaksajat, jotka taas pääosin moittivat tätä älyttömän rikasta Nallea.

Nyt jumalauta loppuu se oman typeryyden todistelu! Tämän viikkoisen tapahtuman jälkeen kun mulle joku naukuu jotain Nallesta, pieksän hänet ihan omin pienin, mutta hennoin kätösin. Syyte tulee pahoinpitelystä, mutta tuomio korkeintaan ruoskimisesta, joten sakoilla selviän. Mielestäni tästä kannattaa maksaa jo viihdearvon vuoksi, aivan kuten joku maksaa elokuvissa käymisestä viihdyttääkseen itseään. Saatan jopa saada korvauksia, koska syyte pahoinpitelystä voidaan tässä tapauksessa katsoa törkeäksi herjaksi!

Kysymys kuuluu tässä Nordean kaappauksessa, että oliko tämä Nallella strategiana alusta loppuun? Niin määrätietoistelta toiminta vaikuttaa. Selataanpa hieman historian kirjoja ja etsitään Nallen tekemiä virheitä.

90-luvun laman aikana useat valtion päämiehet lounastivat pankkiiri Wahlroosin kanssa. Näin he saivat näkemyksiä taloudesta oikealta talouden asiantuntijalta. Kun synkimmässä lamassa Nalle kutsuttiin eduskuntatalolle pitämään esitelmä kuinka talous hänen mielestään saataisiin kääntymään, Nalle kertoi ettei teillä ole muuta vaihtoehtoa kuin laskea markka kellumaan. Väite oli niin naurettava, että kuulijat eli valtionpäämiehet nauroivat ääneen. Kun jossain tv-haastattelussa haastateltiin valtionvaraministeri Viinasta, oli toimittaja esittänyt väitteen, että: ”te aiotte laittaa markan kellumaan Nallen neuvoa kuunnellen!” Viinanen oli tämän kiistänyt ja toimittaja oli esittänyt muutaman kymmenentuhannen markan vetoa asiasta! Voiko valtionvarainministeri kieltäytyä, koska silloinhan hän paljastaisi suunnitelman ja syntyisi paniikki Markoista? Pakko lyödä kättä päälle ja viikon päästä tuli uutinen markan päästämisestä kellumaan. IHANA TOIMITTAJA! Paskan puhumisesta kuuluu maksaakin ja tämä on paras esimerkki minkä tiedän, miten on salailusta pistetty maksamaan. Markan kelluttaminen sai karmeita aikaan, mutta Suomi pelastettiin. Nalle rules!

2000-luvun alkupuolella valtionvaraministeri Sauli Niinistö rupesi puuhaamaan Nallen osaamista valtion kassan eteen. Valtio osti Nallen Investointipankkiiriliike Mandatumin osaksi Sampopankkia, jonka johtajaksi Nalle sopimuksen mukaan astui. Kun Niinistö myöhemmin astui Presidenttiehdokkaaksi, olivat useat muistelemassa Salen virhettä maksaa niin paljon Nallen pankista, että tuollaista paukapäätä ei pidä Presidentiksi päästää. Ovatkohan nuo koskaan kuulleet sanaa sijoitus missään yhteydessä? Varmasti valtio maksoi ylihintaa, mutta ylivoimainen osaaminen maksaa. Jatketaan tarinaa ja mietitään onko Sale osannut ennakoida Nallen osaamisen valtionkirstun lihottamiseksi?

Noin kymmenen vuotta sitten Sampo myi pankkiliiketoiminnan Danske Bankille melko hulppealla neljän miljardin kauppasummalla. Tätäkin kauhisteltiin, että Nalle teki tällä Sammolle rahaa suurien osinkojen maksamista varten, koska hän sai aikoinaan kauppasumman Sammon osakkeina ja näin olisi oma lehmä ojassa. ”Ahne sika se on, etten minä sitä paremmin sano”… Pankkiliiketoiminnan myynnin ajoitus ei olisi voinut olla parempi, koska taisi olla vuosi myöhemmin, kun maailmanlaajuinen pankkikriisi laukesi Amerikassa. Sampo ei tässä menettänyt euroakaan, koska yhtiöllä ei enää ollut pankkiliiketoimintaa. Osasiko Nalle nähdä miten Amerikan pankkimalli tulee päättymään? En tiedä mutta eräässä kirjassa Nalle tästä jutteli siihen malliin, että epäilen tapahtuman ennakoineen.

Sampo säästi neljä miljardiansa, joilla alkoi haalia ruotsalaisen Nordean osakkeita todella huokealla hinnalla. Olihan pankkikriisi pudottanut pankkiosakkeiden hintoja reilusti. Ruotsin valtion suurelta osalta omistama Nordea oli aikoinaan haalinut eri vaiheiden jälkeen Suomesta KOP:in ja SYP:in riekaleet. Kun vuosikymmenen vaihteen tienoilla Ruotsin valtio ilmoitti halunsa myydä omistuksensa Nordeasta, oli olemassa taho jolla oli tukevasti käteistä taseessa. Tuo yhtiö oli Sampo. Sampo haali yli viidenneksen Nordean osakekannasta ja osinkojen siirto Ruotsista Suomeen alkoi todenteolla. Suomen valtiohan omistaa Sammosta n.12% eli noilla prosenteilla laskettuna noin 2,5% Nordean vuotuisista osingoista päätyy Suomen valtion eduksi. SYP ja KOP palautettiin kätsästi takaisin. Kiitos Nalle!

Vuonna 2011 Nallesta tuli Nordean hallituksen puheenjohtaja ja Nalle on ilmeisen kärsivällisesti odottanut, että Ruotsin hallitus on riittävän ”typerä” ja nyt on aika laittaa sotakorvaukset lopulliseen maksuun. Kun Suomessa on typerä perintövero, on Nalle tehnyt omat ratkaisunsa verosuunnitelussa ja siirtänyt kirjansa Ruotsiin, jotta suojaa perillisiään liialliselta verotukselta. Kun Ruotsin nykyinen hallitus on sosialistikommunistinen, on siellä puhuttu ”rankaisuverosta” pankkeja kohtaan ja Nalle teki verosuunnittelussa Nordeasta SUOMALAISEN YHTIÖN! Kiitos Sipilä ja nykyhallitus siitä, että isolla yhtiöllä on kannattavaa siirtää kirjat ulkomailta Suomeen. Mitähän nuo hallitustyypit tarkoittavat kun he puhuvat kilpailukyvyn parantamisesta? Ikeaa odotellessa… Vaikka ei pidä vähätellä kuinka paljon uusia työpaikkoja Nordean pääkonttori Suomeen tuo, niin jokaisesta Suomessa verotettavasta Nordean tulosmiljardista tulevaisuudessa maksetaan yhteisöveroa Suomeen 200 000 000e (kaksisataamiljoonaa)! Vieläköhän ovat Tepot sitä mieltä, että Niinistö sai Suomen maksamaan liikaa Nallen Mandatumista tai, että Nalle kusetti Suomea siirtäessään kirjansa Ruotsiin??? Kyllä ovat, koska he eivät ajattele. Vaikka kukaan Wahlroos ei enää ikinä maksaisi veroa Suomeen, on Suomi voitolla rahallisesti Nallen tekojen seurauksissa.

Onneksi meidän hallituksessa ei ole valtaa niillä jotka ajattelevat, että ”tänne ette saatana tule vitun kapitalistit meitä riistämään”. Ruotsilla niitä on ja tässä on tulos. Ihan päällikkö kommentti Ruotsin vasemmistopuolueen puheenjohtajalta Jonas Sjöstedtiltä toivottaessaan tervemenoa Nordealle: ”Itse olen jättänyt kyseisen pankin jo jonkin aikaa sitten”?!?!?! Eli jos olet valtionpäättäjänä vaihtanut henkilökohtaisesti toiseen pankkiin, ei Ruotsin valtiokaan tarvitse kyseistä pankkia ja sen tuomia miljardien kruunujen verotuloja!?!?!? ”No ei tarvi, kun se on ihan paska pankki. Määkin vaihoin toiseen pankkiin, kun se on niin paska!” Kauan eläköön demokraattiset vaalit ja omia näkemyksiään suoltavat puolueet! Ruotsin kansa on puhunut… Tuskin kannattaisi globaalisti ruveta valitsemaan ihmisiä ministereiksi kuten pörssiyhtiöissä valitaan hallitusjäseniä AMMATTITAIDON perusteella? Ei missään nimessä, koska silloin ei voisi Teppo eikä Alma päästä eduskuntaan!

Nyt vielä kysymys on noista sotakorvauksista, eli onko Nalle jo 70-luvun alussa päättänyt kostaa Ruotsille? Kun lätsä-Pekka Päivärinta hylättiin tuolloin Suomi-Ruotsi maaottelussa täydellä vääryydellä, saattoi tuo kommunismin petoksen uhriksi joutunut nuori Björn Wahlroos päättää antaa Ansionsa Mukaan niille, joiden pitää myös saada saman verran kuin menestyjienkin. Nallehan oli nuorena äärikommari ja koki aatteen pettäneen hänet, koska sillä, että joka kevät näytetään käänteiseltä tukkikuormalta ”punainen lippu edellä ja puupäät perässä” kovaan ääneen vaatien parempaa, ei hän ollutkaan menestystä kokenut, toisin kuten hänelle oli kotonakin uskoteltu. Nalle alkoi kapitalistiksi ja mielestäni hän päätti kostaa tuon kommariasenteen Ruotsin urheilun taholta. Hurreilla ei ollut 5000m juoksussa mitään mahdollisuuksia Päivärintaa kohtaan, joten hänet hylättiin, että muutkin voi menestyä! Tänä päivänä Suomi-Ruotsi kohtaamiset ovat lajissa kuin lajissa ”sotatantereita” ja Ruotsi ruukaa enemmän voittoja napata, mutta Nalle pisti sotakorvaukset maksuun kaikista koetuista vääryyksistä heti kerta heitolla.

Tällanen kaveri se ”saatanan Waalruussi” on. Jännää, ettei ole sosiaalisessa mediassa tuhansia jakoja joissa ylistetään Nallea. Odotellaan Joulukuuta kun uutisoidaan veronpalautuksia ja mätkyjä…

Marko, Ansionsa Mukaan Oy