Siirry sisältöön

Palvelut

Tarjoamme yrityksellesi taustatukea matkalle kohti menestystä. Autamme sinua tekemään oikeita valintoja nyt ja tulevaisuudessa, jotta yrityksesi saavuttaisi entistä paremman tuloksen.

Sinä ahkeroit yrityksesi parhaaksi, me varmistamme taustalla yrityksesi tuottoisan tulevaisuuden. Haluamme sinun menestyvän, kerro siis ongelmasi meille. Laitetaan yhdessä tase tekemään tulosta sinulle!

Toimimme aina reilusti ja ratkaisukeskeisesti yrityksesi hyväksi. Myös hinnoittelumme on periaatteidemme mukaista: yrityksesi maksaa 30 % siitä, mitä olemme saaneet aikaan tuloksissa.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kartoitus yrityksesi tilanteesta!

Yritystalouden asiantuntija liikkeenjohdon tukena

Räätälöimme yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Tarjoamme asiantuntemustamme yrityksesi taloudellisiin valintoihin. Ohjaamme sinua ulottamaan katseesi kauas tulevaisuuteen, sillä viisaan vaurastumisen avain on pitkäntähtäimen suunnittelussa ja ennakoinnissa.

Yrityksellämme on myös vankka kokemus hallitustyöskentelystä sekä HHJ- ja PJ-tutkinnot. Asiantuntija Marko Vuorinen on Suomen Yrittäjien valtuuston jäsen, Lapin Yrittäjien puheenjohtaja sekä Pohjois-Suomen hallituspartnereiden jäsen.

Tarjoamme asiantuntemustamme juuri sinun yrityksesi parhaaksi – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiantuntijapalvelut yksityisille asiakkaille

Palvelupakettimme on yhden vuoden mittainen asiakkuussuhde, jonka aikana opit kädestä pitäen budjetoimaan oman taloutesi tulot ja menot. Opit konkreettiset ja yksinkertaiset keinot luoda tuloistasi ylijäämää. Opit myös tuntemaan toimintasi tulokset päivittäisessä rahankäytössä ja näkemään niiden merkityksen tulevaisuuteesi jo etukäteen.

Veloituksemme on 77 euroa kuukaudessa (924 €/vuosi) tai 770 euroa kertamaksuna per vuosi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio tilanteestasi!

Yhteistyöllä elämäsi paras sijoitus

Kokemuksesta tiedämme, että tämä yhteistyö on elämäsi paras sijoitus. Viemällä oppimasi asiat käytäntöön saavutamme yhteisen tavoitteen, joka tuottaa hintansa sinulle takaisin jo ensimmäisen vuoden aikana.

Investoimalla asiakkuutemme, investoit tulevaisuuteesi. Ensimmäisen asiakkuusvuoden jälkeen kartoitamme tilanteesi ja katsomme yhdessä kohti tulevaa.

Ole rohkea, sijoita tulevaisuuteesi – ota yhteyttä!