PALVELUMME YKSITYISHENKILÖILLE

PALVELUMME YKSITYISHENKILÖILLE

Palvelupakettimme on yhden vuoden mittainen asiakkuussuhde. Veloituksemme on 77e kuukaudessa (924e vuosi) tai 770e kertamaksuna vuosi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tänä aikana opit kädestä pitäen budjetoimaan oman taloutesi tulot ja menot. Opit konkreettiset ja yksinkertaiset keinot luoda tuloistasi ylijäämää. Opit tuntemaan toimintasi tulokset päivittäisessä rahankäytössä ja näkemään niiden merkityksen tulevaisuuteesi jo etukäteen.

Tänä aikana osallistut samalla hinnalla luentokoulutuksiin, joissa opetetaan konkreettisesti neljä tärkeää taitoa: Ylijäämän luominen, tulojen lisääminen, sijoittaminen ja velkarahan käytön sijoittamisessa.

Mikäli viet opettamamme asiat käytännön toimintaan, saavutamme yhteisen tavoitteen ja olemme varmoja siitä, että tämä yhteistyö on elämäsi paras sijoitus. Se tulee tuottamaan hintansa sinulle takaisin jo ensimmäisen vuoden aikana,

Kun olet vuoden jälkeen todella tyytyväinen tekemääsi investointiin jossa tulit asiakkaaksemme ja koet, että haluat saada tukea ja neuvoja jatkossakin, emme jätä sinua yksin, vaan katsomme yhdessä miten voimme auttaa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Elämä on hienoa kun tietää ettei ole huolta huomisesta, vaan huominen on aina tätä päivää parempi!

Marko 044 260 89 19

Soita meille