Siirry sisältöön

Meidän tarina

MEIDÄN TARINA

Pyhätunturi Heinäkuu 2014, mökillä.

Se mökkireissu on piirtynyt ikuisesti meidän molempien sydämiin monestakin eri syystä. Pyhätunturista on tullut osa meidän molempien sielunmaisemaa.

Istuimme tunturin sylissä ja Marko aukaisi minulle mistä kioskin ja muiden hänen yritystensä menot ja tulot koostuvat. Tärkeintä tässä tarinassa on se, kuinka hän oli sijoittanut pienen kioskin voittovarat uudelleen ja saanut aikaan eri tyyppisiä sijoitusmalleja ja ratkaisuja.

Hämmästyin suunnattomasti. En ollut koskaan aiemmin ymmärtänyt yrityksen omistajastrategian oikeasti ainoaa tärkeää tehtävää, eli rakentaa olemassa olevalla kassavirralla liiketoiminnot sellaiseksi mikä mahdollistaa passiiviset tulot. Tämä toiminta johtaa väistämättä tilanteeseen, jossa yrityksestä tai liiketoiminnoista voidaan jossain kohtaa luopua ja jäädä ansaitulle eläkkeelle.

Malli oli kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas.

Hänen järjestelmässään ei ollut paljon liikkuvia osia, mutta sen aikaansaama varallisuus oli mielestäni kioskiyrittäjälle mahdotonta saavuttaa.

Istuin varmuudella tunturin juurella sanattomana useamman kymmenen minuuttia. Lopulta sain sanottua, että: ”Sun pitäisi alkaa opettamaan muita pienyrittäjiä, jotta jokainen minunlaiseni joka ei ole ymmärtänyt tätä asiaa, saisivat konkretiaa yritystoimintansa ympärille ja silloin kaikki pärjäisivät paremmin?”

Siitä se ajatus sitten lähti. Näin syntyi Ansionsa Mukaan Oy.

Koronatiedote

COVID -19
Toimimme vastuullisesti ja seuraamme THL:n ohjeistuksia tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme turvallista ja laadukasta palvelua.
Jo ennen nykyaikaa olemme tehneet työmme asiakkaalle pääosin etänä.
Panostamme kotimaisuuteen ja korona-ajan paras sijoitus onkin nyt yhteiskunta.
Pysykää terveinä, suojatkaa muita ja sijoittakaa viisaasti!