Siirry sisältöön

AVOIN KIRJE TEILLE ELON MUSK

Tässä hra. Musk Teslan toimitusjohtaja, teille täysin ilmainen näyte meidän kyvystä tarjota kyseenalaistavaa konsultaatiota, jonka tarkoitus on  tuottaa yhtiönne omistajille voittoa.

Te hra. Musk olette myös seuranneet Thaimaan luolapelastusoperaatiota ja mahtavaa, että tarjositte myös ammattitaitoanne tilanteen ratkaisemiseksi. Annoitte näkemyksenne nyt ongelman ratkettua Guardian lehdelle, jossa arvostelitte pelastustoimien johtajan pätevyyttä. Olen kanssanne samaa mieltä.

https://www.is.fiis.fi/ulkomaat/art-2000005751273/ulkomaat/art-2000005751273.html

Eilen fiilistelin tuota iloista uutista itsekin, sillä en lähtökohtaisesti uskaltanut luottaa siihen, että kaikki lapset ja valmentaja saadaan tuolta hengissä ulos. Tämän uskomattoman ilo uutisen yhteydessä arvostan kovasti hra. Musk kykyänne turvautua negatiivisuuteen ja kertoa, kuinka pätemätön oli tämä pelastustoimien johtaja. Te hra. Musk teetitte Teslan ammattitaidolla oikein kapselin valmiiksi, jolla nuo lapset saadaan turvallisesti ulos luolasta, mutta tämä ei pelastustoimenjohtajalle kelvannut. Olette syystäkin tyrmistynyt hra. Musk.

Pelastustoimenjohtaja oli täysin ammattitaidoton hakemaan itse lapset luolasta. Siksi hän vain johti operaatiota. Hänen piti onnistuakseen ympäröidä itsensä itseään älykkäämmillä ihmisillä. Hänellä oli ympärillään ihmisiä, jotka asiantuntemuksellaan kertoivat eri vaihtoehdoista. He myös kertoivat, että maailmassa on vain kourallinen sukeltajia, jotka pystyvät tuosta urakasta selviämään. Tähän te hra. Musk tarjositte upeasti auttavaa kättä. Jollakin pelastusryhmän ammattilaisella oli tiedossa, että kouralliseen sukeltajia kuuluu suomalainen Mikko Paasi ja tällä kaiffarilla sattui olemaan Paasin puhelinnumero. Paasi tilattiin Maltalta auttamaan operaatiossa, jossa Paasi ei voi olla varma edes siitä, että säilyisi itse hengissä. Teille Hra Musk tiedoksi se, että Paasi ei ole tavallinen sukeltaja tai sukelluskouluttaja, vaan hän kouluttaa näitä kourallisia ihmisiä, jotka koulutuksen saaneena pystyvät tuohon operaatioon. Mainittakoot se hra. Musk, että ainoa henkensä menettänyt tuolla oli Navy Seals sukeltaja, eli ammattisotilas, jonka erityisosaamista on sukeltaminen. Nyt Navy Seals ei omaa riittävän tasoista johtajaa, mikäli Paasia ei tilata kouluttamaan sotilassukeltajia! Paasi pääsee varmasti 6.12.2018 tapaamaan linnanjuhliin Presidentti Sauli Niinistöä. Miksi te hra. Musk ette pääse? Koska Sale osaa ajatella.

Varmasti pelastusoperaatiossa tehtiin virheitä, mutta olisin valmis olemaan niihin keskittymättä, koska kaikki pelastettiin siitä huolimatta, eli onnistumisprosentti oli 100%. Kurkistetaanpa teidän kykyyn hra. Musk toimia samoin.

Te olette luoneet yrityksen, jonka osakkeenomistajilla on salkussaan keskimääräistä paremmin tuottavia arpoja. Meillä suomessa arpojen palautusprosentti on 60%, mutta niilläkin voi voittaa silloin tällöin.  Teidän hra. Musk johtamanne Tesla on onnistunut tekemään jopa voitollisen tilikauden.

Teslanne palautusprosentti pörssihistorialta on yli 90% ja tuo muutaman prosentin tappio tarkoittaa useiden miljardien menetyksiä sijoittajillenne. Yritykseenne sijoittaneet ovat kuitenkin hävinneet vähemmän, kuin tavallisia arpoja ostamalla. Ei Paha – arvostan! Miksi teillä on silti sijoittajia? He eivät ole yhtä fiksuja kuin Thaimaan operaatiota johtanut henkilö, eli olet pystynyt saamaan joukkoon itseäsi typerämpiä ihmisiä pelaamaan tätä kestosuosikki arpaa, jolla on mahdollisuus joskus onnistua, vaikkakin jokseenkin pieni mahdollisuus.

Pelastustoimien johtaja on ilmeisesti ostanut matkan varrella myös suomalaista journalismia ja lukenut otsikoita valmistamistanne tuotteista ja yrityksestänne ylipäätänsäkin hra. Musk.

https://www.is.fi/aihe/tesla/

Näillä näytöillä mitä teillä hra. Musk on, jossa tuotteitanne tuottava yhtiö ei saa kannattavuutta aikaiseksi ja tuotteenne toimivat kyseenalaisesti, eikä kapselianne ole huolittu pelastustoimiin, olen minäkin valmis arvostelemaan pelastustoimen johtajan päätöstä. Se on kyllä täyden kympin päätös. Nyt emme ikinä saa tietää, olisiko kapselinne tuonut lapset nopeammin turvaan, mutta parempaan lopputulokseen se ei ainakaan olisi voinut varmuudella johtaa. Jokainen lapsi on elossa! Onneksi emme koskaan saa tietää sitä, olisiko kapseliinne tullut joku kiistettävissä oleva vika, kuten se, että se olisi muuttunut yhtäkkiä vedenalaiseksi raketiksi. Vika olisi varmaan ollut kuljettajassa, ei yhtiössä?

Ikävää, että ehditte käyttää rahaa ja työtunteja tämän mainion uutuustuotteenne kehittämiseen. Ilo uutinen on kuitenkin siinä, että ensi talven yhtiökokouksessa voitte purkaa yhtiönne tappion tämän pelastusoperaation johtajan niskaan, kun turhaan kehititte mahdollista dildoa valaalle. Mikäli osakkeenomistajanne voivat samaistua tähän kirjeeseen, niin mainitsen sen, että yrityksen ongelmat ovat aina, siis AINA johtajuusongelmia. Jotta osakkeenomistajanne ei tätä huomaisi, niin annan ilmaisen neuvon: OLE’  ee …… HILJAA!

Mielestäni avoin kirjeeni teille hra. Musk vastaa myös siihen ikuisuus kysymykseen, että: ”Onko avaruudessa älyllistä elämää?”

Vastaus on, että aivan varmasti siellä sitä riittää. Muutenhan he tilaisivat Ufonsa teiltä hra. Musk

Marko, Ansionsa Mukaan Oy