Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Asiakkaamme kertovat

Marko on mies paikallaan, kun tarvitset neuvoja talousasioiden kanssa. Hän vastaa kysymyksiisi nopeasti ja niin, että tavallinen tallaajakin ymmärtää mistä on kyse ja miksi kyseisellä tavalla kannattaa toimia. Marko osaa tehdä tehokkaita pitkän aikavälin suunnitelmia ja hän on ollut yksi luottopelaaja yrityksemme nousutarinassa. Olemme kiitollisia Markon avusta ja suosittelemme hänen palveluitaan lämpimästi muillekin.

Pentti Kaappola, toimitusjohtaja – Polarline Oy

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt ja etsiskellyt mistä löytyisi ihminen, joka osaisi antaa taloudellisia neuvoja niin firman kuin henkilökohtaisen elämänkin suhteen. En ole koskaan pitänyt itseäni taloudellisesti fiksuna enkä halunnut enää aloittaa kantapään kautta opiskellen. Niinpä päätin ulkoistaa asian siihen perehtyneelle ihmiselle ja löysin Ansionsa Mukaan-sivuston. Kun aloin täysipäiväiseksi yrittäjäksi neljä vuotta sitten, tajusin että eläke ja tulevaisuuden tulot ovat täysin riippuvaisia omista päätöksistäni. Tarvitsin jonkun strategian ja juteltuani Markon kanssa huomasin, että siinä oli samassa paketissa kaikki mitä tarvitsen. Ihminen johon luotan ja joka on tehnyt jo puolestani vuosien työn opiskelemalla taloudenpitoa ja yrityksen pyörittämistä niin, ettei minun tarvitse opetella itse kaikkea. Voin kysyä neuvoja milloin vaan ja usein vastaus tulee jo tunnin sisällä. Aikaisemmin minulla ei ollut selvää strategiaa kuinka kasvattaa ja hoitaa liiketoimintaa niin, että se on mahdollisimman kannattavaa ja hyödyllistä. Kuten Marko sanoi niin verot pitää maksaa, mutta ylimääräistä ei kannata verottajalle antaa. Yllättävän monella ihmisellä talousasiat on jätetty oman onnensa nojaan riippumatta siitä onko tuloja vähän vai paljon. Talouden personal trainerista olisi hyötyä aika monelle. Markon kanssa keväällä 2019 käynnistyneen yhteistyön aikaisista kokemuksista voin sanoa, että nukun huomattavasti paremmin kun tiedän, että asiat menevät koko ajan oikeaan suuntaan. Eikä kyse ole pelkästään rahasta, joka kuulostaa vähän kylmältä ja tylsältä vaan tulevaisuudesta ja mielenrauhasta, sekä siitä että, voin itse keskittyä omaan leipätyöhöni eli komiikan tekemiseen. Kiitos Marko!

Matti Patronen – Stand up-koomikko – Mattipatti Oy

Markon neuvoilla omien raha-asioiden hoitaminen on vaivatonta ja yksinkertaista. Oli kokemukseni mukaan tilanne mikä tahansa, niin Markolta löytyy siihen looginen ratkaisu. Itse käytän mielummin aikani muihin asioihin ja Markon opastuksen ansiosta raha-asioista murehtimiseen ei minun tarvitse aikaani enää käyttää. Suosittelen lämpimästi, koska kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

Henrik Klingenberg

Voitettiin vaimon kanssa liput Ansionsa Mukaan Oyn talouskurssisarjaan. Oma talous meillä on hyvin hoidettu ja lapsetkin elävät jo omillaan. Lähdettiin yhdessä vähän mielenkiinnostakin istumaan niitä iltoja. Minun mielestä kaikki luennot ja kurssit ovat aina olleet pitkästyttäviä ja ajatus koulunpenkillä istumisesta vähän epämiellyttävä. Aihe oli kuitenkin mielenkiintoinen. Markon tapa esiintyä ja opettaa oli humoristinen. Menetelmät ja niiden seuraukset tuli perusteluineen helposti ymmärrettäviksi ja niinpä niistä tuli meillä osa arkea. Nyt jää vähän huomaamatta enemmän rahaa säästöön joka kuukausi. Voin suositella lämpimästi.

Tapio Miettunen

Marko on ollut loistava ulkopuolinen ”ajatuspallottelukumppani” erinäisissä yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Pasi Pesälä – Kemin lämpöeristys Oy

Tunnen Markon jo 90-luvulta saakka ja olen aina arvostanut hänen analyyttisyyttään ja sitä, että hän kertoo näkemyksensä suoraan turhia kaunistelematta. Loputtomasti olen ihmetellyt hänen kykyä tajuta kaikki asiat numeroina. Kun puhuimme ohimennen saunaillan aikana meidän yrityksen toimintatavoista ja ajattelutyylistämme, tuumasi Marko, että strategianne on huono ja tekee liiketoiminnasta kannattamattoman. Kun Marko samalla kertoi miksi näin on ja mihin kannattaisi tulevaisuudessa kiinnittää huomiota, jäi tämä saunailta kristallin kirkkaana mieleen.

Myöhemmin tajusin, että ne jäivät niin hyvin mieleen, että miettimättä ja aivan huomaamattani aloin ohjata porukan työskentelyä näitä ajatuksia vastaavaksi. Vaikka siitä johtuen liikevaihto alkuun hetkeksi laski, jäi meille enemmän aikaa tuloksen pysyessä ennallaan. Nyt liikevaihto on vastaava kuin ennenkin, mutta liiketoiminta on kannattavaa ja yhä aikaa jää enemmän. Se oli elämäni arvokkain saunailta.”

Tuomo Jäärni – Jäärnimetalli Oy toimitusjohtaja